Micro
Viimeistelty näkymä micro-kokoiseen taloonVarsinainen pienoisihmeemme 22.4 m2 (tai 24.7 m2), yhdessä tasossa - pieni omakotitalo jossa mukana on keittiö, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja eteinen.

Mallin erikoisuutena on noin metrin korkeuteen nostettu makuuhuone, makuuhuone johon tosin mahtuu vain ja ainoastaan reilunkokoinen 120 cm leveä patja. Päiväaikaan makuuhuone on kauniisti piilossa ikkunallisten pariovien takana. Ovien lasit yhdessä korkealle sijoitetun ikkunan kanssa tuovat keskellä taloa olevaan huoneeseen sopivasti valoa.

Makuuhuone ei ole turhan takia normaalia korkeammalla, vaan sängyn alle on kylpyhuoneen puolella sijoitettu pesukone, kuivausrumpu ja iso laatikosto. Keittiönpuolella 90 cm korkuinen tila on hyödynnetty astianpesukoneen, uunin ja laatikoston avulla.

 

 

pohjapiirros 22m2 talolleKeittiössä ikkunaseinälle on sijoitettu kaappeja, joissa on allas, kaksi keittolevyä ja työtaso ja näiden kohdalla perinteiset yläkaapit. Baaripöytäkorkuinen ruokapöytä on avarasti ison ikkunan edessä. Olohuoneeseen mahtuu sohva, sohvapöytä ja televisio. Isolle ikkunaseinälle on mahdollisuus sijoittaa ovi, josta käynti takapihalle.

 

 

kompakti koti hiukan laajennettunaTästä Micro mallista on houkutteleva tehdä muunnoksia, josta esimerkkinä vieressä aavistuksen tilavampi malli. Taloa on kasvatettu vain puoli metriä. Tämä tila on käytetty kylpyhuoneessa (lämmitysjärjestelmä) ja keittiössä (jääkaappi). Näin on saatu ruokailutila-olohuoneesta hiukan avarampi sekä entistä suurempi ikkuna takapihalle. Eteiseen on saatu yksi komero lisää siirretyn lämmitysjärjestelmän tieltä.

 

 

makuualkovia levennetty parivuoteelle sopivaksi30.6 m2 muunnos jossa tilaa 160 cm leveälle pari vuoteelle sekä enemmän säilytystilaa.

 

 

micro-kokoon lisätty työhuoneKun lisätään vielä 2.5 metriä pienentalon pituuteen saadaan mukaan erillinen työhuone. Alkuperäinen minikokoinen pienitalo on näin muutettu 22 neliöstä tuntuvaan 43 neliön kokoon (mukana edelleen tila parivuoteelle).
Työhuoneelle ohessa kaksi sijoittelua. Sisäänkäynnin ollessa työhuoneen kautta, voidaan kotitoimistoon kutsua luontevasti myös asiakas käymään.
Työhuoneen taas ollessa pienentalon perällä saadaan työt tai harrastukset pois näkyvistä. Huonetta voisi käyttää myös vierashuoneena.