Parkkiruudussa
alakertanäkymäVoisitko asua parkkiruudussa? Tässä mallissa sisätilan pohjan mitat ovat 3.6 m x 5.0 m - suomalaisen invaruudun minimimitat. Pientä lisätilaa perusparkkiruutuun nähden on siis otettu, lisäksi talo on kahdessa tasossa. Silti voidaan perustellusti sanoa, että tässä talossa yksi ihminen asuu mukavasti vieden tilaa vain yhden parkkiruudun verran.

 

alakertaAlakerrassa on olohuone, keittiö, ruokapöytä sekä eteinen. Keittiö on sijoitettu portaiden alle, hyödyntäen 100 cm leveätä minikeittiömodulia. Säilytystilaa on minikeittiön ympärillä portaiden alla, sekä sisääntulon oikealla puolella. Lasiseinäkkeitä on käytetty portaan kaiteena, sekä rajaamaan keittiötä olohuoneesta. Lasiset seinät antavat pieneen taloon avaruutta ja ripauksen luksustakin.

 

yläkertaYläkerrassa on makuuhuone, kylpyhuone sekä pieni nurkkaus työpöydälle portaiden "kainalossa". Kylpyhuoneessa on tilaa pesukoneelle ja suunnitelmaa voisi sanoa jopa väljäksi, ainakin pienentalon mittapuulla. Makuuhuone on mitoitettu 120 cm leveälle sängylle ja 60 cm leveällä yöpöydälle. Joskus sänkyyn voi joku mahtua siis viereenkin nukkumaan. Makuuhuoneessa on säilytystilana neljä kappaletta 60 cm kaappeja lattiasta kattoon.

 

Pohjapiirustuksessa yläkerta, alakerta ja mittakaavaa antamassa suunnittelun perustana ollut 3.6 m x 5.0 m parkkiruutu sekä ruudussa oleva perusperheauto. Ylä- ja alakerrassa on isot ikkunat pihalle päin, ja näiden lisäksi portaissa yksi ikkuna kadulle päin. Varsinaista teknistä tilaa ei ole, mutta lämminvesivaraajalle löytyy tilaa portaiden alta ja ilmanvaihtokoneenkin voisi saada sijoitettua samaan paikkaan. kolme näkymää pohjapiirrokseen