Min
25 nelimetrin pohjapiirrosTämä 5.6 m leveä ja 4.5 m syvä pienitalo on minikokoinen perustarpeet täyttävä koti. Nukkumaparven avulla 25 m2 pinta-alaan on saatu mahtumaan keittiö, olohuone, kylpyhuone sekä pieni työhuone. Huonekorkeus on huikeat 3.5 m, jotta makuuparvelle on saatu juuri istumiseen riittävä yhden metrin korkeus (alla olevan kylpyhuoneenkin korkeus on kunnolliset 2.2 m).

Uskomattomasti pieniin neliöihin on normaalien välttämättömyyksien lisäksi tehty pieni työ- tai askartelusoppi, joku saattaisi sen myös pukeutumishuoneeksi sisustaa. Se tarjoaa mahdollisuuden pitää harrastus tai työ helposti saatavilla ja kuitenkin poissa omista ja vieraiden silmistä silloin kun niin halutaan.

 

Kadunpuoleinen julkisivu on elävöitetty ikkunoiden sijoittelulla ja muodoilla. Kapeat ikkunat tuovat valoa makuuparvelle ja työhuoneeseen. Kapeutensa ansiosta ne kuitenkin rajoittavat näkymiä ulkoa sisälle. Pihan puolelle sitä vastoin on tehty suuret ikkunat, jotka 3.4 metrin huonekorkeuden ansiosta tuovat huimasti valoa ja avaruutta.

 

julkisivu-ja leikkausnäkymä yhdessä perspektiivinäkymä tarkempi sisänäkymä leikkaus